Donaris 930 x 122

extensii gene

Ce trebuie să știi despre extensiile de gene?

Ce trebuie să știi despre extensiile de gene?

Din păcate, în ziua de azi aspectul este mult mai important decât caracterul unui om. Din acest motiv, atât femeile cât și bărbațîi pun accent destul de mare pe felul în care arată. Dacă pentru bărbați este de ajuns să își dea cu fixativ și să își arunce niște haine pe ei pentru a arată bine , pentru femei lucrurile nu stau atât de ușor. Acestea trebuie să aibă grijă că părul lor să arate perfect, trebuie să fie pensate, trebuie să aibă manichiură făcută și trebuie să fie machiate. Și cum genele fac parte din față, un machiaj nu este complet fără aranjarea acestora.

Poate că la prima vedere pare ușor, dar uneori rimelul poate fi o povara, din cauza faptului că dacă te-ai murdărit, acesta se ia destul de greu și, fiind negru, este foarte vizibil. Ultimul lucru pe care ni-l dorim este să stricăm un machiaj perfect, întinzând rimel pe față.

Extensiile de gene au devenit o alternativă bună a rimelului, acestea putând fiind aplicate atât la salon, cât și acasă. Dacă ești în căutare de gene fir cu fir, poți sta liniștită, deoarece acestea sunt la un click distanță.

În ultima vreme au apărut multe magazine online care comercializează astfel de produse la prețuri avantajoase, oferind chiar și kit-uri cu toate produsele necesare aplicării extensiilor de gene, în funcție de experiența avută în acest domeniu. Îți recomandăm să alegi un kit extensii gene care să conțină cel puțîn o casetă de gene, adeziv, primer, remover, plasturi cu gel, pensetă curbată, pensetă dreaptă, bețișoare microbrush, periuțe mascare, bandă medicală, piatră jad sau suport de sticlă, pompă de uscare și stickere de protecție pentru piatră/suport.

Iată câteva lucruri de care trebuie să țîi cont atunci când vrei să îți pui extensii de gene:

  1. Sunt rezistente! Extensiile de gene țin 3 săptămâni, după care acestea trebuie întreținute. Astfel, vor putea fi purtate mulți ani, fără să fie afectate de apă, soare, saună sau aburi. Extensiile de gene nu se lipesc între ele, așa cum se lipesc genele naturale atunci când sunt date cu rimel.
  2. Nu dăunează! Extensiile de gene sunt făcute dintr-un material delicat, fiind aplicate cu un adeziv special, care este hipoalergenic și care nu irită ochii, pielea din jurul ochilor sau genele naturale.
  3. Dau un aspect wow! Extensiile diferă atât că volum, cât și că lungime sau formă. Acestea se pot alege după formă și dimensiunile fetei și ale ochilor, astfel conturând frumos ochiul și oferind profunzime privirii.
  4. Fără aburi și apă! În primele două zile de la aplicarea extensiilor de gene, nu este indicat că acestea să fie “inundate” cu apă, deoarece sunt foarte sensibile și există riscul că acestea să se desprindă. De asemenea, aburii nu vor lasă adezivul să se usuce și genele vor cădea.
  5. Și extensiile trebuie curățate! Odată aplicate, extensiile de gene fac parte din corp, așa că, că orice altă parte a corpului, și acestea trebuie curățate. Trebuie avută grijă că demachiantul și cremele folosite să nu fie pe baza de ulei, deoarece uleiul afectează adezivul și genele se vor desprinde. Există pe piață șampoane pentru extensiile de gene, care pot fi folosite zilnic pentru a curată extensiile.
  6. Atenție la somn! În primele zile de la aplicarea extensiilor de gene, acestea sunt destul de sensibile, astfel că trebuie avută grijă la poziția în care dormim, asta dacă nu vrem să rămânem fără ele. Este indicat să nu dormim cu față în pernă, pentru a nu le deranja.
  7. Fii delicată! Este evident că trebuie să umbli în zona ochilor cu mai multă atenție, pentru a nu strică formă extensiilor, așa că nu te mai poți freca la ochi cu aceeași lejeritate.
  8. Procedura durează! Cum baba suferă la frumusețe, aplicarea extensiilor de gene trebuie să aibe un cost. Pe lângă banii pe care trebuie să îi scoți din buzunar la aplicare, dar și la întreținere, trebuie să țîi cont că procedura durează în jur de 45 de minute, perioada în care trebuie să stai liniștită, fără să te miști prea brusc.
  9. Pot deranja! Există persoane care nu suportă mai multe straturi de mascara sau nu suportă o cantitate mare de machiaj în jurul ochilor și, cu siguranță, nu vor putea să suporte nici extensiile de gene, din cauza că li se vor părea  grele.

Vrei să te trezești dimineață și să ai un look perfect? Vrei să arăți bine la plajă sau la piscină, fără să îți curgă machiajul pe față? Vrei că ochii tăi să aibă o formă elegantă și atrăgătoare? Atunci trebuie să încerci și tu extensiile de gene! 😊

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90