930 x122 grota rece

cadere

CEL MAI BUN REMEDIU PENTRU CĂDEREA PĂRULUI

Căderea părului reprezintă o problemă majoră, cu care ne putem confrunta cu toţii la un moment dat, iar principala cauză sunt medicamentele și stresul. Ceea ce ne rămâne de făcut atunci când avem o astfel de problemă este să căutăm soluţiile cele mai la îndemână pentru a opri acest proces înainte de a fi prea târziu. Soluţii sunt destule, atât chimice, cât şi naturiste, acestea din urmă fiind cele mai indicate. Iată care este cel mai bun şi mai eficient tratament pe care îl poţi folosi pentru a stopa căderea prematură a părului.

Citiți și: 5 TRUCURI PENTRU CA PARFUMUL TĂU SĂ PERSISTE ÎNTREAGA ZI

Brusturele, mai exact rădăcina acestuia, care conţine vitamine, carotene şi substanţe cu efect antiinflamator, este util împotriva căderii părului, împotriva mătreţii şi are un efect de calmare a mâncărimilor pielii de pe cap. Conţine o serie de vitamine, printre care: A, B1, B2, B6, C, E, H, K, P, polizaharide, săruri minerale şi toncide. Toate acestea au efect antiinflamator și antimicrobian, întărind rădăcina părului şi îmbunătăţind circulaţia sângelui la nivelul scalpului.

Pe lângă caroten, această plantă conţine ulei volatil şi acid ascorbic, fiind extrem de utilă în combaterea mătreţii şi a mâncărimilor scalpului, dar şi pentru încetinirea procesului de cădere a părului. (Sursă şi foto: doctorulzile.ro)

Citiți și: 3 REŢETE DE ŞAMPON PE CARE LE POŢI PREPARA ACASĂ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90