930×122 CAPRA 5

profesional new consult

CURS LA PREȚURI REDUSE PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de Gene False, curs acreditat. Dacă doriţi să prestaţi această activitate în mod legal, acum aveţi posibilitatea participării la un curs la finalul căruia veți primi o diplomă recunoscută naţional şi internaţional.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

De ce să alegeţi acest curs, organizat de Profesional New Consult? Pentru că doar aici veţi găsi traineri cu experienţă, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale.

“Şi pentru că suntem la ceas aniversar, considerăm că nimic nu este mai potrivit decât un semn al gratitudinii noastre pentru TINE, cel care ne treci pragul: 10% REDUCERE pentru plata integrală a cursului şi 5% REDUCERE pentru plata în rate a cursului selectat pentru orice înscrieri efectuate în perioada 02.06.2020 – 30.06.2020”, comunică firma organizatoare.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

La curs vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţă deosebită cunoştinţelor practice, acumulate prin sesiuni aprofundate de aplicare de gene realizate pe modele umane. Toate vă vor ajuta să înţelegeți corect tainele acestei meserii, pentru a o putea practica ulterior cu foarte mult succes.

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai utilizate proceduri de înfrumuseţare.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, la adresa de email: cursuri@profesionalnewconsult.ro, la numerele de telefon 0758.490.490, 0784.045.025 și 0784.333.777 sau la sediul firmei (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 – în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de make-up https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/;

-curs de stilist unghii https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/;

-curs de frizer https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3