EXCLUSIV PENTRU FEMEI: SCHIMBĂRI RADICALE DE TOAMNĂ | ePitesti
Jupiter 930 x 122

hairstyling

EXCLUSIV PENTRU FEMEI: SCHIMBĂRI RADICALE DE TOAMNĂ

Exclusiv pentru femei: Schimbări radicale de toamnă.

Citiți și: TENDINŢELE ÎN MACHIAJ PENTRU 2016 – VI LE SPUNE AMALIA AVRAM

Toamna acestui an anunță schimbări în tendințele de hairstyling. Trecem de culorile nebunești și clasicul balayage în nuanțe deschise pentru a face loc culorii-vedetă a acestui sezon: arămiul. A venit momentul să renunțăm și la bob. Sunt la mare căutare coafurile versatile date de tunsorile cât mai franjurate.

Pentru a fi mereu în pas cu moda, în toamna acestui an doamnele și domnișoarele sunt încurajate de hairstyliști să încerce cele mai în vogă coafuri. Iată câteva exemple:

Citiți și: IATĂ CE SE „POARTĂ” ÎN MATERIE DE ARANJAMENTE FLORALE ȘI DECORAȚIUNI INTERIOARE!

Linia britanică

Inspirată din trendurile londoneze, cărarea pe o parte este la mare căutare, alături de lungimea uniformă a părului. Linia bine definită conferă eleganță și feminitate.

Împletiturile

Codițele împletite pe diverse tipuri de coafuri nu trebuie să lipsească nici în acest sezon. Fie că alegeți un coc uniform sau un coc lejer, fie că tindeți spre coafuri Marilyn Monroe, braid-urile nu dau niciodată greș.

Bucle lejere (wave hair)

Stilul wavy, o combinație între Hollywood waves și Beach waves, este un stil lejer, care exprimă un păr sănătos, plin de luciu și de reflexe. Practic, părul este ondulat cu bucle de diverse mărimi, pentru a-i oferi maximul de naturalețe.

Baby grand

Sau mai bine zis, părul prins și desprins în același timp. Este pentru femeile care optează pentru evidențierea lungimii părului într-o manieră care să le permită să își desfășoare activitățile zilnice fără ca părul să le dea bătăi de cap.

Afro-style sau stilul anilor ’80

Despre coafurile afro-americane se spune că nu se vor demoda niciodată. Bucle în formă de fir de telefon, cozi împletite și cocuri uriașe, toate la un loc alcătuiesc un look exotic, demn de caracterele îndrăznețe.

Există, însă, şi femei care vor cu tot dinadinsul să fie remarcate. Acestea vor apela la tunsorile asimetrice, lăsând o parte laterală tunsă extrem de scurt, pe care să poată afișa modele inspirate din arta tatuajului.

Voi ce alegeți în această toamnă în materie de hairstyling?

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066