New Profesional Consult 930 x 122

roaa beauty zone

FRUMUSEȚE LA SUPERLATIV: ROAA BEAUTY ZONE

Frumusețe la superlativ: ROAA Beauty Zone. Vă doriți să găsiți locul perfect în care să aveți parte de cele mai bune servicii de înfrumusețare?

Citiți și: SURPRIZE LA ROAA BEAUTY ZONE

ROOA Beauty Zone din Pitești (strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică, număr de telefon: 0731.162.108), cel mai nou salon de înfrumusețare din oraș, este locul în care veți primi, la cele mai înalte standarde, serviciile de care aveți nevoie: make-up, hairstyling, manichiură/pedichiură și alte surprize în materie de beauty.

Olguța Mache, unul dintre make-up artiștii ROAA Beauty Zone, vă va pune în valoare trăsăturile cu un machiaj de zi sau de seară sau cu unul pentru o ocazie specială. Experiența, profesionalismul și produsele de calitate garantează un make-up de 5 stele, rezistent zeci de ore. Prețurile pentru un machiaj marca ROOA Beauty Zone pornesc de la 115 lei.

Citiți și: MAREA DESCHIDERE! NOU PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Ana Maria Camelia hair-stylist este un alt specialist ROAA Beauty Zone care va completa pachetul dumneavoastră în materie de înfrumusețare. Coafurile, tunsorile, vopsitul sau un tratament de îngrijire vă vor face să vă simțiți frumoase și răsfățate. Prețurile pentru un aranjat pornesc de la 50 de lei.

Aspectul impecabil al unei femei nu poate fi complet fără o manichiură îngrijită, în tendințe. Roxana Roșu este persoana care la ROAA Beauty Zone se va ocupa de manichiura și pedichiura dumneavoastră. Calitatea produselor și profesionalismul cu care veți fi tratate vă vor convinge să reveniți de fiecare dată cu drag. Prețurile serviciilor de manichiură și pedichiură pornesc de la 50 de lei.

Pentru mai multe informații despre prețuri și oferte și pentru programări, reprezentanții ROAA Beauty Zone vă stau la dispoziție.

Salonul ROOA Beauty Zone poate fi găsit la următoarea adresă: strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper și mai cunoscut: Hotel Muntenia). Facebook: ROAA Beauty ZONE. Număr de telefon: 0731.162.108. 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90