Donaris 930 x 122

denisa petcu

HIPNOTERAPEUTUL CLINIC DENISA PETCU: ”CEA MAI BUNĂ METODĂ PENTRU A SLĂBI? HIPNOZA!”

Hipnoterapeutul clinic Denisa Petcu: ”Cea mai bună metodă pentru a slăbi? Hipnoza!”

În ziua de azi, tot mai multă lume se luptă cu kilogramele în plus. Și asta din cauza mai multor factori, cum ar fi stresul, alimentația nesănătoasă și lipsa de odihnă. Cumulați, acești factori conduc la obiceiuri care de cele mai multe ori sunt ireversibile, iar lupta cu kilogramele este pierdută.

Una dintre variantele pentru a ajunge la greutatea dorită este dieta. Însă, odată întreruptă dieta, greutatea revine invariabil, rezultatul final fiind, de cele mai multe ori, dezamăgitor.

O metodă care dă rezultate este inelul gastric virtual. În ce constă această procedură? Clienții pierd în jur de 3 kilograme pe săptămână, fiind hipnotizați să creadă că stomacul lor este de dimensiunea unei mingi de golf, ne precizează hipnoterapeutul clinic Denisa Petcu: „Metoda este testată clinic și studiul a raportat o rată de succes de 95%.”

Hipnoterapeutul clinic Denisa Petcu afirmă că ea convinge mintea subconștientă a pacienților că stomacul acestora are dimensiunea unei mingi de golf și că au inel gastric instalat. Pacienții mănâncă porții de mâncare mult mai mici, rezultatele fiind vizibile imediat, potrivit sursei citate.

”Rezultatele sunt promițătoare. Un pacient a raportat 5 kilograme pierdute în prima săptămână, în timp ce alții au scăzut de la 1 până la 3 kilograme.”, ne spune Denisa Petcu.

Cu inelul gastric virtual instalat prin hipnoză poți avea rezultatele unei operații fizice de instalare a inelului gastric, fără repercursiunile operației în sine, declară hipnoterapeutul: ”În doar 5 săptămâni, pacienții scad până la 22,86 de centimetri. Este absolut incredibil!”. Chiar dacă pare greu de crezut, este adevărat, precizează Denisa Petcu. Pozele și transformările pacienților o dovedesc, arată hipnoterapeutul.

Andreea, o fostă pacientă a hipnoterapeutului Denisa Petcu afirmă: ”Mi-a schimbat modul în care mă raportam la mâncare. Nu mă mai gândesc mereu la ea. Mă simt în control.”

Pe de altă parte, Denisa Petcu adaugă: ”Oamenii arată o motivație mai puternică pentru sport și pentru a ajunge la greutatea ideală propusă. Nu este nevoie să îți interzici un anumit aliment. Ai voie să mănânci orice. Atunci când ți se interzice un aliment, parcă îl dorești mai tare. Așa funcționează mintea noastră. Cheia scăderii în greutate este să mănânci puțin, dar orice îți dorești. În acest mod eviți efectul de yo-yo provocat de diete.”

Mai multe informații despre slăbirea prin hipnoză puteți afla accesând AICI.

Pentru programări vă stau la dispoziție adresa de e-mail denisa@denisapetcu.ro și numărul de telefon 0746.804.209.

Pe Denisa Petcu o găsiți la cabinetul de hipnoterapie din Pitești (strada I.L. Caragiale, nr. 24) sau la cel din Brașov (strada Aurora, nr. 7). Mai multe informații despre hipnoterapie și Denisa Petcu puteți afla accesând site-ul denisapetcu.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90