930×122 CAPRA 5

fata cu cel mai lung par din pitesti

La 10 ani şi opt luni, o puştoaică din Piteşti s-a tuns pentru prima dată în viaţă

A fost o zi cu totul specială pentru Ariana Maria Dobre, o puştoaică în vârstă de 10 ani şi opt luni, din Piteşti. Astăzi s-a tuns pentru prima dată în viaţă. Tatăl, poliţist rutier, a condus-o la salon, unde hairstylist-ele au pregătit-o pentru operaţiunea de scurtare a podoabei capilare.

Citiți și: CUPA ALDE ARGEȘ LA BILIARD

Lungimea părului, înainte de a face cunoştinţă cu foarfeca, era de 1,12 metri.

 

Citiți și: 3 ZILE DE HANDBAL INTERNAȚIONAL ÎN PITEȘTI

 

Codiţa tăiată (FOTO) are 30 de centimetri, iar dorinţa proprietarei este de a o dona unei organizaţii non-guvernamentale. Putem presupune că această comoară naturală va stârni interesul multora, având în vedere povestea din fundal.

 

 

Părinţii fetei au spus că părul nu a fost spălat cu vreun şampon anume, ci s-au folosit mai multe tipuri. Totuşi, pentru întreţinerea sa, apelau la un ulei special şi mască de păr.

Dincolo de aceste detalii „tehnice”, ne-au dezvăluit că baia şi uscatul părului durau aproximativ două ore, iar pieptănatul şi împletitul cam 15 minute, zilnic.

 

 

Deși este doar o copilă, Ariana văzut și a auzit despre multe cazuri cu copii bolnavi, iar asta a determinat-o să se tundă. Speră ca prin gestul ei să le fie de ajutor.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3