New Profesional Consult 930 x 122

fata cu cel mai lung par din pitesti

La 10 ani şi opt luni, o puştoaică din Piteşti s-a tuns pentru prima dată în viaţă

A fost o zi cu totul specială pentru Ariana Maria Dobre, o puştoaică în vârstă de 10 ani şi opt luni, din Piteşti. Astăzi s-a tuns pentru prima dată în viaţă. Tatăl, poliţist rutier, a condus-o la salon, unde hairstylist-ele au pregătit-o pentru operaţiunea de scurtare a podoabei capilare.

Citiți și: CUPA ALDE ARGEȘ LA BILIARD

Lungimea părului, înainte de a face cunoştinţă cu foarfeca, era de 1,12 metri.

 

Citiți și: 3 ZILE DE HANDBAL INTERNAȚIONAL ÎN PITEȘTI

 

Codiţa tăiată (FOTO) are 30 de centimetri, iar dorinţa proprietarei este de a o dona unei organizaţii non-guvernamentale. Putem presupune că această comoară naturală va stârni interesul multora, având în vedere povestea din fundal.

 

 

Părinţii fetei au spus că părul nu a fost spălat cu vreun şampon anume, ci s-au folosit mai multe tipuri. Totuşi, pentru întreţinerea sa, apelau la un ulei special şi mască de păr.

Dincolo de aceste detalii „tehnice”, ne-au dezvăluit că baia şi uscatul părului durau aproximativ două ore, iar pieptănatul şi împletitul cam 15 minute, zilnic.

 

 

Deși este doar o copilă, Ariana văzut și a auzit despre multe cazuri cu copii bolnavi, iar asta a determinat-o să se tundă. Speră ca prin gestul ei să le fie de ajutor.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3