MAREA DESCHIDERE! NOU PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI | ePitesti
Donaris 930 x 122

roaa beauty zone

MAREA DESCHIDERE! NOU PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Marea deschidere! Nou pe piața de beauty din Pitești. Mâine, 5 noiembrie 2017, de la ora 12, în Pitești va avea loc deschiderea oficială a salonului de înfrumusețare ROAA Beauty Zone. 

Citiți și: FRUMUSEȚE LA SUPERLATIV: ROAA BEAUTY ZONE

ROAA Beauty Zone va oferi la prețuri accesibile următoarele servicii: coafor, manichiură/pedichiură, machiaj și cosmetică. Reprezentanții salonului promit că activitatea se va extinde și că vor pune la dispoziția clientelor și alte servicii pe viitor.

Produsele de calitate, profesionalismul, experiența și studiile de specialitate ale reprezentanților ROAA Beauty Zone sunt doar câteva dintre atributele care vă vor face să reveniți aici de fiecare dată cu plăcere pentru a beneficia de cele mai bune servicii.

Citiți și: UN NOU SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE ÎN PITEȘTI: ROAA BEAUTY ZONE

Veți fi primite într-o atmosferă caldă, prietenoasă, și într-un decor modern de către un personal profesionist, pregătit să vă facă să vă simțiți frumoase, îngrijite și răsfățate.

Adresa: strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper și mai cunoscut: Hotel Muntenia). Facebook: ROAA Beauty ZONEProgramări se fac la numărul de telefon 0731.162.108. 

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066