NOU ÎN PITEȘTI! INAUGURARE DE SUCCES | ePitesti
Comdata 930 x 122

roaa beauty zone

NOU ÎN PITEȘTI! INAUGURARE DE SUCCES

Nou în Pitești! Inaugurare de succes. Ieri a avut loc deschiderea oficială a celui mai nou salon de înfrumusețare din Pitești: ROAA Beauty Zone. 

Citiți și: FRUMUSEȚE LA SUPERLATIV: ROAA BEAUTY ZONE

Alături de prieteni și invitați, reprezentanții salonului ROAA Beauty Zone au intrat cu succes pe piața de beauty din Pitești și județul Argeș.

Citiți și: UN NOU SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE ÎN PITEȘTI: ROAA BEAUTY ZONE

Și-au primit oaspeții cu brațele deschise și cu surprize dulci.

Clientele prezente la deschiderea salonului vor beneficia timp de 5 luni de un discount de 15% la toate serviciile puse la dispoziție de ROAA Beauty Zone.

Cu o vastă experiență în domeniu, specialiștii ROAA Beauty Zone oferă la prețuri accesibile următoarele servicii: coafor, manichiură/pedichiură, machiaj și cosmetică. Atmosfera primitoare și relaxantă, produsele de calitate și garanția că veți fi de fiecare dată mulțumite de rezultat sunt argumentele principale pentru a alege serviciile ROAA Beauty Zone.

ROAA Beauty Zone este cel mai nou salon de înfrumusețare din Pitești, situat în zona centrală a orașului.

Adresa: strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper și mai cunoscut: Hotel Muntenia). Facebook: ROAA Beauty ZONEProgramări se fac la numărul de telefon 0731.162.108. 

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066