930×122 CAPRA 5

roaa beauty zone

NOU ÎN PITEȘTI! INAUGURARE DE SUCCES

Nou în Pitești! Inaugurare de succes. Ieri a avut loc deschiderea oficială a celui mai nou salon de înfrumusețare din Pitești: ROAA Beauty Zone. 

Citiți și: SURPRIZE LA ROAA BEAUTY ZONE

Alături de prieteni și invitați, reprezentanții salonului ROAA Beauty Zone au intrat cu succes pe piața de beauty din Pitești și județul Argeș.

Citiți și: MAREA DESCHIDERE! NOU PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Și-au primit oaspeții cu brațele deschise și cu surprize dulci.

Clientele prezente la deschiderea salonului vor beneficia timp de 5 luni de un discount de 15% la toate serviciile puse la dispoziție de ROAA Beauty Zone.

Cu o vastă experiență în domeniu, specialiștii ROAA Beauty Zone oferă la prețuri accesibile următoarele servicii: coafor, manichiură/pedichiură, machiaj și cosmetică. Atmosfera primitoare și relaxantă, produsele de calitate și garanția că veți fi de fiecare dată mulțumite de rezultat sunt argumentele principale pentru a alege serviciile ROAA Beauty Zone.

ROAA Beauty Zone este cel mai nou salon de înfrumusețare din Pitești, situat în zona centrală a orașului.

Adresa: strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper și mai cunoscut: Hotel Muntenia). Facebook: ROAA Beauty ZONEProgramări se fac la numărul de telefon 0731.162.108. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3