New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

O şansă în plus pentru cariera ta! Înscrie-te acum! Curs acreditat de stilist protezist unghii, în Piteşti!

Nu ştii ce carierã sã începi? Doreşti sã activezi în domeniul BEAUTY? Te aşteptãm la curs! Manichiura reprezintã reflexia personalitãţii oricãrei femei, aşa ca nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectã. Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vã oferã posibilitatea de a învãţa despre forma unghiilor (naturalã, pãtratã, migdalã, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel. VIDEO⬇️

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

 

#PROMOȚIE LUNA FEBRUARIE PRIMEȘTI CADOU PRODUSE PROFESIONALE DE MAKE-UP ÎN VALOARE DE 200 lei PENTRU PLATA INTEGRAL LA ÎNSCRIERE.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

IMPORTANT !!! în cadrul cursului veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau a foliilor de transfer. Cursul se adreseazã celor ce cautã sã invete ceva nou si foarte util, dar si celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin, la finele acestuia, eliberandu-se o diploma recunoscuta la nivel national, cat si internaţional.

Dacã doriţi sã vă ȋnscrieţi la cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii tehnice, vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele:  0784.045.025, 0784.333.777, 0758.490.490 sau puteţi remite un email la adresa: cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs (sediul – Profesional New Consult – VIDEO⬇️)

 

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Frizer

Curs Aplicare Gene

Curs Pensat

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90