SMART KIDS 930X122

Bianca Elena Călian miss

O TÂNĂRĂ DIN PITEŞTI A CÂŞTIGAT UN CONCURS NAŢIONAL DE MISS

Bianca Elena Călian, o tânără din Piteşti îndrăgostită de cariera de fotomodel, a reuşit să câştige primul ei titlu de Miss în cadrul unui concurs naţional organizat săptămâna trecută pe Valea Prahovei, la Buşteni.

Bianca ne-a dezvăluit cum s-a perfecţionat în ultimii ani pentru a atinge această performanţă de care este foarte mândră. Faptul că a câştigat titlul naţional de Miss Bikini România îi permite acum să participe la concursul internaţional care se va desfăşura în China (click pe imagine pentru mărire).

 

 

De-a lungul timpului am învăţat că fiecare femeie, fie ea concurentă la miss sau nu, iese în evidenţă prin eleganţă și feminitate. Am studiat mult această industrie în ultimul an și am descoperit că persoanele remarcate sunt foarte inteligente și puternice. Mi-am luat ca punct de reper niște embleme istorice feminine, am studiat câte puțin din fiecare domeniu şi mi-am impus ca, indiferent de situație, să rămân eu şi să îmi păstrez amprenta personala, să îmi păstrez opinia indiferent de ce ar spune ceilalţi. În esenţă, noi suntem un punct de reper pentru multe tinere şi tot ce le poți învăța este să își păstreze eleganta și prestanta, iar ulterior ambiția si motivarea vin de la sine” (click pe imagine pentru mărire).

 

 

Legat de concurs, Bianca ne-a mărturisit că nu a fost deloc uşor, concurentele fiind foarte bine pregătite şi juriul exigent.

Mi-am dorit mult ca în acest an să reuşesc să mă fac remarcată. Am fost contactată în luna iulie, iar până la sfârșitul lui august s-a facut o selecție din 44 de candidate. Concursul a avut loc cu top 18 concurente. Ne-am luptat să demostram că suntem ideale în a reprezenta România în faţa unui juriu internațional. Au fost concurente foarte bune și am avut emoții în ceea ce privește posibilitatea de a câștiga . Familia din spatele organizației a apreciat mult naturalețea mea, însa şi inteligența. Titlul de Miss Bikini România este pentru mine cea mai mare onoare și le mulțumesc organizatorilor. Au reușit să facă posibil acest eveniment chiar și în situația actuală. Mulţumesc şi sponsorilor mei,  Atena Popa si Elena Simona Ștefan, fără aceștia nimic nu ar fi fost posibil„.

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA