Donaris 930 x 122

hypnotic beauty bar

SUPER OFERTĂ ÎN PITEȘTI: 20% REDUCERE LA SALON

Super ofertă în Pitești: 20% reducere la salon. Hypnotic Beauty Bar are din nou o surpriză pentru clientele sale. Așa cum v-am anunțat încă de la deschiderea salonului, la un beauty bar veți găsi mereu oferte avantajoase.

Citiți și: SUPER OFERTE DE SĂRBĂTOARE LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Reprezentanții salonului anunță că săptămâna viitoare la Hypnotic Beauty Bar va fi reducere de preț de 20% la manopera oricărui tip de vopsit (clasic, balayage, șuvițe, schimbare de look etc.).

Oferta este disponibilă săptămâna viitoare, de luni până sâmbătă inclusiv. Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

Citiți și: (VIDEO) NU RATAŢI! O NOUĂ OFERTĂ LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Foarte important este că la Hypnotic Beauty Bar toate produsele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, iar vopseaua este bio, fără risc de alergie și iritare.

Vă reamintim că Hypnotic Beauty Bar vă pune la dispoziție următoarele servicii de înfrumusețare:

-hairstyle (tuns, styling, vopsit)

-make-up & nails (make-up, unghii și unghii false)

-cosmetică (ceară unică, ceară tradițională, tratamente cosmetice, remodelare – vacuum și electrostimulare).

Pentru a beneficia de noul concept pe care Hypnotic Beauty Bar îl aduce în Pitești, nu ezitați să contactați reprezentanții salonului la numărul de telefon 0760.999.005 sau să mergeți direct la sediul salonului, situat pe strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter.

Programări se pot face și printr-un mesaj pe pagina de Facebook Hypnotic Beauty Bar.

La Hypnotic, primul beauty bar din Pitești, veți primi din partea casei un pahar cu șampanie sau cu vin ori o ceașcă cu cafea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3