930X122 MAIA

roaa beauty zone

SURPRIZE LA ROAA BEAUTY ZONE

Specialistele de la ROAA Beauty Zone din Pitești au grijă ca întotdeauna să fiți frumoase, îngrijite și răsfățate. Pentru că vor să beneficiați de cele mai bune servicii, ele continuă cursurile de perfecționare.

Citiți și: FRUMUSEȚE LA SUPERLATIV: ROAA BEAUTY ZONE

Olguța Mache, make-up artist, a participat la un seminar marca Parisax Professional, acolo unde au fost aprofundate cunoștințe despre machiajul pentru sărbători și machiajul pentru mirese. Toate detaliile au fost puse la punct în cadrul masterclass-ului pentru Christhmas Glam & 2018 Bridal Trend.

În același timp, Ana Maria Camelia hair-stylist a început o serie de cursuri de colorimetrie, cursuri pe care le desfășoară la DallesGo, avându-l ca profesor pe cunoscutul Alexandru Somandroiu.

Citiți și: MAREA DESCHIDERE! NOU PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Tot din echipa ROAA Beauty Zone face parte și Ruu Oana. Hair-stylist-ul își va întâmpina clientele cu noi tehnici grație participării sale la un seminar al Oksanei Ionașcu pentru cocuri și împletituri.

Pe partea de hair-styling, reprezentantele ROAA Beauty Zone mai au o surpriză: salonul a fost gazda unei demonstrații de la Nashi (companie cunoscută la nivel mondial datorită produselor sale profesionale destinate tuturor tipurilor de păr). De acum înainte, produsele de la Nashi vor fi disponibile la ROAA Beauty Zone.

Surprize sunt și pe partea de manichiură și pedichiură. Roxana Roșu vă așteaptă cu cea mai nouă tehnică pentru acest serviciu: construcție acryl, cu produse calitative, recunoscute în domeniu, de la Crystal Nails.

Salonul ROOA Beauty Zone este situat pe strada Plevnei, la nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper și mai cunoscut: Hotel Muntenia). Facebook: ROAA Beauty ZONE. Număr de telefon: 0731.162.108. 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90