New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE STILIST UNGHII CU GEL

Nu ştii ce carieră să începi? Doreşti să activezi în domeniul Beauty? Ești așteptat la curs! Manichiura reprezintă reflexia personalităţii oricãrei femei, aşa că nu mai ezita, vino să înveţi de la specialişti cum să creezi o manichiură perfectă!

Citiți și: Ofertă de nerefuzat! Curs acreditat de Recepționer Medical, cu plata în rate!

Cursul de stilist protezist unghii organizat de Profesional New Consult vă oferă posibilitatea de a învăţa despre forma unghiilor (naturală, pătrată, migdală, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi despre protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

Important: la curs veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau a foliilor de transfer. Cursul li se adresează celor care caută să învețe ceva nou și foarte util, dar și celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele pe care deja le dețin, la finele acestuia eliberandu-se o diplomă recunoscută la nivel nașional, dar și internaţional.

Citiți și: Firmă recunoscută în Pitești, anunț deosebit de important

“Şi pentru că suntem la ceas aniversar, considerăm că nimic nu este mai potrivit decât un semn al gratitudinii noastre pentru TINE, cel care ne treci pragul: 10% REDUCERE pentru plata integrală a cursului şi 5% REDUCERE pentru plata în rate a cursului selectat pentru orice înscrieri efectuate în perioada 02.06.2020-30.06.2020”, transmite firma organizatoare.

Dacă vreți să vă ȋnscrieţi la cursul de stilist protezist unghii-unghii tehnice, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777 și 0758.490.490 sau puteţi trimite un e-mail la adresa cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de frizer https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/;

-curs de aplicare de gene https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/;

-curs de pensat https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-pensat-profesional/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90