NOR CURIER 930X122

hypnotic beauty bar

UN NOU CONCEPT ÎN PITEȘTI. S-A DESCHIS HYPNOTIC BEAUTY BAR

Un nou concept în Pitești. S-a deschis Hypnotic Beauty Bar. Primul Beauty Bar din Pitești a fost deschis ieri, 15 septembrie 2018. Este situat pe strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter (număr de telefon: 0760.999.005).

Citiți și: SUPER OFERTE DE SĂRBĂTOARE LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Pe lângă serviciile de înfrumusețare la care apelează, doamnele și domnișoarele pot servi, din partea casei, un pahar cu șampanie sau vin, se pot bucura de o ceașcă cu cafea sau se pot revigora cu un pahar cu apă cu castravete și lămâie.

Ce înseamnă acest concept pe care Hypnotic îl aduce în Pitești? Ce este un Beauty Bar? Ne-a dezvăluit mai multe Denisa Petcu, administratorul Hypnotic Beauty Bar.

Citiți și: (VIDEO) NU RATAŢI! O NOUĂ OFERTĂ LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

”Conceptul Beauty Bar a fost lansat în Asia, ulterior fiind importat și în Statele Unite ale Americii. Pe bătrânul continent, ideea tratamentelor express s-a impus mai întâi în Franța. Astăzi, conceptul actual de înfrumusețare a ajuns și în România, adresându-li-se tuturor persoanelor hiperactive, care nu au prea mult timp de acordat ritualurilor elaborate de înfrumusețare.

Ideea tratamentelor express a sedus atât femeile cu buget restrâns, cât și clientele fidele ale centrelor de înfrumusețare.”, ne precizează Denisa Petcu.

Un Beauty Bar are avantaje multiple, fiind ideal pentru femeile care au un program flexibil, dar încărcat, prețurile fiind accesibile oricărui buzunar (tratamentele încep de la 30 de lei, media fiind de 60 de lei). De asemenea, programul este de cele mai multe ori fără pauză, de la prima oră a dimineții și până seara târziu, de luni până sâmbătă, poate chiar și duminică.

Clientele unui Beauty Bar vor beneficia întotdeauna de oferte de abonamente atractive.

Ce servicii de înfrumusețare vă pune la dispoziție Hypnotic Beauty Bar?

-Hairstyle (tuns, styling, vopsit)

-Make-up & nails (make-up, unghii și unghii false)

-Cosmetică (ceară unică, ceară tradițională, tratamente cosmetice, remodelare – vacuum și electrostimulare).

Pentru lista completă a serviciilor și prețuri, click pe imagini:

Hypnotic Beauty Bar are și oferte speciale: Girl’s Night out, coafor și pe partea de remodelare corporală (click pe imagine pentru detalii și prețuri):

Pentru a beneficia de noul concept pe care Hypnotic Beauty Bar îl aduce în Pitești, nu ezitați să contactați reprezentanții salonului la numărul de telefon 0760.999.005 sau să mergeți direct la sediul salonului, situat pe strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter.

Vă stă la dispoziție și pagina de Facebook Hypnotic Beauty Bar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90