UN NOU SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE ÎN PITEȘTI: ROAA BEAUTY ZONE | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

roaa beauty zone

UN NOU SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE ÎN PITEȘTI: ROAA BEAUTY ZONE

Un nou salon de înfrumusețare în Pitești: ROAA Beauty Zone. Pe piața de beauty din Pitești își va face apariția duminică, 5 noiembrie 2017, un nou salon de înfrumusețare pentru doamne și domnișoare.

Citiți și: FRUMUSEȚE LA SUPERLATIV: ROAA BEAUTY ZONE

ROAA Beauty Zone va oferi la prețuri accesibile următoarele servicii: coafor, manichiură/pedichiură, machiaj și cosmetică. Reprezentanții salonului promit că activitatea se va extinde și că vor pune la dispoziția clientelor și alte servicii.

Produsele de calitate, profesionalismul, experiența și studiile de specialitate ale reprezentanților ROAA Beauty Zone sunt doar câteva dintre atributele care vă vor face să reveniți aici de fiecare dată cu plăcere pentru a beneficia de cele mai bune servicii.

Citiți și: MAREA DESCHIDERE! NOU PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Deschiderea oficială a ROAA Beauty Zone va avea loc duminică, 5 noiembrie 2017, la ora 12.

Veți fi primite într-o atmosferă caldă, prietenoasă, și într-un decor modern de către un personal profesionist, pregătit să vă facă să vă simțiți frumoase, îngrijite și răsfățate.

”Am muncit din greu să ajungem aici și vom munci și mai mult pentru a vă răsplăti încrederea acordată.”, transmit reprezentanții salonului ROAA Beauty Zone

Adresă: strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper și mai cunoscut: Hotel Muntenia). 

Facebook: ROAA Beauty ZONE

Programări se fac la numărul de telefon 0731.162.108. 

Donaris 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066