930×122 CAPRA 5

bogota

6 LUCRURI MAI PUȚIN ȘTIUTE DESPRE SHAKIRA

În vârstă de 37 de ani, columbianca Shakira este una dintre cele mai de succes interprete de muzică latino. Vă propunem să aflați câteva lucruri mai puțin cunoscute despre ea.

1. Numele ei inseamnă în limba arabă ”femeie plină de energie”. 2. Ea spune că mirosul este simțul pe care îl are cel mai dezvoltat, afirmând că de cele mai multe ori recunoaște persoanele mai degrabă după mirosul lor decât după nume. 3. Are o slăbiciune pentru inele, „colecția” ei personală numărând peste 200.

4. La 8 ani a scris primul său cântec, iar la 13 a călătorit pentru prima dată la Bogota (capitala Columbiei), acolo unde a început să cânte în baruri și să lucreze ca model. 5. Nu îi place să se machieze, dar cu toate acestea din geanta ei nu lipsesc anticearcănul, glossul transparent și pudra autobronzantă. 6. Când era copil nu i-au permis să facă parte din corul școlii, profesorul spunând că vocea artistei ar fi dezarmonică. Shakira susține, însă, că dacă și-ar fi modificat timbrul vocal nu ar fi avut succesul de care se bucură în prezent. (Foto: cinemagia.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90