NOR CURIER 930X122

abba

    ABBA, din nou pe scenă!

    În primăvara lui 2014 se vor împlini 40 de ani de la primul succes internațional al uneia dintre cele mai apreciate formații muzicale din toate timpurile: ABBA.

    Citiți și: CELEBRUL MUSICAL „MAMMA MIA!”, ÎN PITEȘTI

    Pentru a marca evenimentul, este foarte posibil ca membrii grupului suedez să se reunească și să revină pe scenă anul viitor.

    Într-un interviu pentru săptămânalul Welt am Sonntag, citat de Mediafax, blonda formației de legendă, Agnetha Fältskog, acum în vârstă de 63 de ani, anunță că ea și ceilalți trei componenți ai ABBA iau serios în calcul această revenire. „O revenire… bineînţeles că ne gândim la acest lucru! (…) Ideea de a face ceva pentru a marca această aniversare există cu adevărat. Însă nu pot să vă spun astăzi ce va ieşi din această idee”, declară cântăreața.

    Agnetha Fältskog este cea care în 1972 a înfiinţat grupul ABBA împreună cu chitaristul Bjorn Ulvaeus (care i-a devenit soț mai apoi) şi cuplul Benny Andersson-Anni-Frid Lyngstad. În 1974 ABBA a repurtat primul său succes internațional: a câștigat detașat concursul Eurovision desfășurat în Marea Britanie, cu piesa Waterloo. De atunci înainte, au urmat anii de glorie ai grupului suedez. ABBA a încetat să mai cânte în anul 1982. (Foto: unica.ro)

     

     

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90