930×122 CAPRA 5

    rammstein_73074200

    Apocalyptica amendata de Rammstein

    Trupa finlandeză Apocalyptica a fost obligată de instanţă să plătească despăgubiri în valoare de 38.000 de lire sterline rockerilor de la Rammstein, după ce trupa germană a câştigat un proces pentru încălcarea drepturilor de autor, anunţă hotnews.ro

    Conflictul a pornit din cauza unei campanii de promovare a albumului „Worlds Collide”, lansat în 2007 de Apocalyptica, iar la una dintre piese a colaborat şi solistul trupei Rammstein, Till Lindemann.

    Ulterior, rockerii germani au acuzat trupa Apocalyptica că au vândut albumul în toată Europa având pe copertă un sticker care anunţa că trupa Rammstein apare pe CD şi nu doar solistul trupei germane.

    În consecinţă, finlandezii au fost obligaţi de instanţă să plătească despăgubiri de 38.000 de lire sterline, adică aproximativ 45.000 de euro, pentru încălcarea drepturilor de autor.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90