930 x122 grota rece

fuego

ASALT LA FUEGO! ADMIRATOARELE L-AU “SUFOCAT”! INTRĂ SĂ VEZI FOTO!

Fuego a fost ieri seară în centrul atenţiei. De Ziua Femeii îndrăgitul interpret de muzică uşoară a întreţinut atmosfera în restaurantul Magic Events din cartierul piteştean Trivale.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

S-a bucurat de un succes imens! Doamnele și domnișoarele l-au „sufocat”! Prins la mijloc, Fuego de-abia se mai zărea în puhoiul de lume adunat în jurul său! Nici domnii nu l-au lăsat să „respire”.

Cu telefoane mobile, cu aparate foto sau cu tablete, zeci și zeci de fani s-au grăbit să-l imortalizeze pe Fuego în timp ce acesta își interpreta melodiile care l-au făcut să aibă atât de mare priză la public. (Foto 1 – vinsieu.ro, foto 2 – Facebook Georgiana Maria Baragau)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Vio spune:

    Am fost in sala!! A fost superb!! Fuego a ridicat toata sala in picioare!! La un moment dat a trebuit sa se urce pe scaun. A fost cel mai frumos moment al serii. Felicitari artistului Fuego care de fiecare data reuseste sa faca atmosfera , sa binedispuna publicul, si reuseste asa de bine sa comunice intotdeauna cu publicul. Mult succes in Concertul de pe 11 martie de la Chisinau, precum si in Turneul de primavara „Serenada pentru Dan Spataru” care va incepe pe 21 martie la Ploiesti si se va juca in 10 orase din tara.

  • Eu spune:

    Ce oameni? In loc sa se bucure de prestatia artistului, stau buluc sa faca poze cu „maimuta”…fratilorrrr!!!! Hai sa ne mai cilivizam si noi un pic! Fuego e bun, savureaza-i prestatia, danseaza, asculta, nu da buluc cu aparatul in nasul lui pt ca pierzi spectacolul si tu si ceilalti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90