NOR CURIER 930X122

aura ion

ASCULTAȚI-O! E EMOȚIONANTĂ! MELODIE HIP HOP ÎN MEMORIA AUREI ION ȘI A LUI ADRIAN IOVAN!

Formația piteșteană de hip hop B.D.S. HOOLIGANS a compus o melodie pentru victimele accidentului aviatic din munții Apuseni. Cei doi componenți ai trupei, Ionuț Petruț Bărbulescu şi Andrei Valentin Dumitru, au fost impresionați de moartea pilotului Adrian Iovan și mai ales a studentei Aura Ion.

Citiți și: NE OMORÂȚI CU ZILE!

,,Auzind povestea accidentului, eu şi colegul meu de trupă, Rzb, am fost mişcaţi de cele întâmplate. Considerăm că aceşti doi oameni care şi-au pierdut viaţa merită un mic gest din partea noastră. Am vrut să le oferim un mic tribut în schimbul binelui făcut, pentru viaţa pe care şi-au dat-o pentru salvarea altor suflete. Am încercat ca în piesă să surprindem câteva dintre întâmplările petrecute în ziua respectivă. Este e piesă care merită ascultată’’, declară pentru ePitești Ionuţ Petruţ Bărbulescu.

Melodia, care se intitulează „Eroii”, poate fi ascultată aici: http://www.youtube.com/watch?v=yo-UodnSgbw (Foto: Facebook Ionuț Bărbulescu)

Citiți și: O NOUĂ PIESĂ HIP HOP, DAR ÎN ALTĂ FORMULĂ!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90