930×122 CAPRA 5

andrei hanganu

BĂIATUL CU CHITARA

Andrei Hanganu are 17 ani şi este o persoană ambiţioasă.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Fix pe 27 decembrie 2012 băiatul a reuşit să îşi cumpere ceea ce visa din copilărie: o chitară. „Am avut 100 de lei primiți cadou de Sf.Andrei, 80 de lei din alocaţie şi ce am strâns eu în 4 luni, perioadă în care am renunţat la tot ca să am ce mi-am dorit. Nu mi-am mai cumpărat nimic altceva şi am strâns pentru chitară”, spune Andrei. La început o prietenă din Statele Unite ale Americii, Ellen, i-a fost profesor. Ea încărca materiale pe internet și explica detaliat paşii în muzică. Elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Piteşti, Andrei Hanganu a cântat alături de câţiva prieteni chiar şi într-un magazin din oraș. „O prietenă şi cu mine am făcut practică pentru şcoală în magazinul respectiv. Din vorbă în vorbă, şefa de acolo ne-a rugat să cântăm”, povestește elevul.

Vrea să învețe să cânte și la pian, iar pentru viitor își dorește să ajungă să predea muzică la un liceu de artă. Din toamna acestui an va lua lecții de canto. Până atunci continuă să învețe muzică la Palatul Copiilor și la Casa de Cultură a Studenților din Pitești. (Foto: Facebook Andrei Hanganu)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90