930×122 CAPRA 5

pianul calator

BRANDUL SENSE ȘI PIANISTUL HORIA MIHAIL VĂ INVITĂ LA VALS

Brandul Sense și pianistul Horia Mihail vă invită la vals.

Citiți și: ROCHII FEMININE PENTRU GARDEROBA TA DE SEZON

„Pianul Călător”, turneul extraordinar al pianistului Horia Mihail, revine, după succesele repurtate în primii 6 ani, cu o nouă ediție, care se desfășoară în perioada 5 aprilie – 4 mai 2017 în 15 orașe din România (printre care și Piteștiul) și în Chișinău. „Pianul călător” îl va însoți pe artist în călătoria către unele dintre aceste orase, și anume către acelea în care nu există piane de concert performante.

Un sponsor principal al evenimentului este Sense, una dintre cele mai importante mărci de îmbrăcăminte create în România.

Citiți și: HORIA MIHAIL, PIANIST ȘI DIRIJOR LA FILARMONICA PITEȘTI

Brandul este cunoscut și ca un important susținător al culturii și valorilor românești, acesta alăturându-se evenimentului încă de la primele lui ediții.

„Sprijinirea și promovarea culturii reprezintă un principiu important în filosofia noastră. Cultura este unul dintre elementele de bază al educației unui popor. Fără cultură suntem săraci atât intelectual, cât și spiritual.”, ne declară Cristina Chiriac, antreprenoarea care, alături de soțul ei, a înființat prestigiosul brand de îmbrăcăminte.

Sense oferă, prin intermediul unui concurs, o ținută pentru concert, pe care câștigătoarea o va alege din colecția Sense Limited Edition. Colecția reprezintă o linie exclusivistă, creată pentru ocaziile speciale, care se remarcă prin rafinament, croieli complexe și detalii elaborate, ținutele fiind realizate din materiale prețioase, cu accesorii de cea mai bună calitate. Pentru doamnele care participă la concerte brandul a pregătit, de asemenea, surprize speciale.

Povestea turneului „Pianul Călător” este deja binecunoscută, acesta având scopul de a le aduce bucurie melomanilor, dar și obiectivul generos de a dărui unui oraș un pian de concert cu drept de folosință pentru următorii ani.

În urma celui de-al șaptelea turneu, „Pianul Călător” va rămâne în Caracal, oraș care a găzduit în frumoasa sa sală de teatru mai multe spectacole. De fiecare dată, publicul a umplut sala, răsplătind artiștii cu multe aplauze, ceea ce arată apetența sa pentru muzică de calitate. Din momentul în care „Pianul Călător” va îi fi încredințat comunității spre folosință pe o durată determinată, alte evenimente muzicale de marcă vor fi posibile în oraș.

În Tulcea, Roman, Deva și Alba Iulia pianistul se va reîntâlni și cu celelalte „piane călătoare”, rămase acolo în anii 2013, 2014, 2015 și 2016. Traseul turneului va putea fi urmărit pe www.pianulcalator.ro sau pe frecvențele posturilor publice de radio.

În această ediție pianistul Horia Mihail vă invită la vals, în repertoriu fiind incluse adevărate bijuterii muzicale ale unor compozitori precum Schubert, Brahms, Dvorak, Chopin, Ravel sau Debussy.

Sense vă invită, de asemenea, să vă bucurați de o seară memorabilă, cu muzică de calitate și un interpret de excepție.

„Pianul Călător” este un proiect Radio România, organizat de Centrul Cultural Media Radio România și Asociaţia Culturală Accendo.

Turneul va avea în aceste zile următorul program: 

27 aprilie – Caracal – Teatrul Naţional

28 aprilie – Piteşti – Centrul Multifuncţional, ora 19 

3 mai – Brașov – Sala Patria

4 mai – Bistriţa – Sinagoga.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90