NOR CURIER 930X122

campulung

CÂMPULUNGUL, CAPITALA ROCK-ULUI ROMÂNESC. VEZI CÂT COSTĂ BILETUL!

Câmpulung Muscel va fi pentru trei zile capitala rock-ului românesc. Pe 4, 5 și 7 septembrie, în fiecare zi de la ora 16, pe stadionul municipal va avea loc tradiționalul festival Posada Rock. Pentru primele două zile sunt programate evoluțiile trupelor înscrise în concurs, iar duminică – gala laureaților. Câștigătorii vor fi premiați: marele premiu – 1.000 de euro, locul I – 600 de euro, locul II – 300 de euro și locul III – 100 de euro. Vor susține recitaluri Kempes, Bucovina, Dirty Shirt, Vespera, Days of Confusion, Tiarra, Awake, Focuri și Masked Toys.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Potrivit orgnizatorilor, un spaţiu destinat campării se află în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau de abonament. Biletele și abonamentele pot fi cumpărate la intrarea în zona de concert. Un bilet pentru o zi de festival costă 15 lei, iar un abonament pentru toate cele trei zile – 30 de lei.

Festivalul Posada Rock 2014 este organizat de Asociația Rock Culture, în parteneriat cu Primăria Câmpulung Muscel și cu sprijinul Ministerului Culturii. (Foto Kempes: foaiaromaneasca.blogspot.com)

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90