Donaris 930 x 122

dita stanciu

CÂNTĂ MUZICĂ LĂUTĂREASCĂ ÎMPREUNĂ CU TATĂL ȘI SORA EI GEAMĂNĂ

Cântă… în familie, împreună cu tatăl şi sora ei geamănă. Nunţi, botezuri, diverse petreceri, pe toate le onorează în funcţie de cerinţe. Ramona Stanciu are 20 de ani şi este din Curtea de Argeş.

„Toată familia mea a cântat. Cred că de la străbunici a început, este o tradiţie pe care o ducem mai departe. Bunicii din partea tatălui au cântat, la fel și mama mea. Nu mai cântă acum, dar ne-a predat ștafeta mie şi surorilor mele.”, ne spune Ramona. Timp de 3 ani a urmat cursurile Şcolii Populare de Arte din Curtea de Argeş. „Orice interpret de muzică îşi doreşte să ajungă cât mai sus. Mie mi-ar plăcea să ajung ca Beyonce sau Rihanna. Îmi place mult muzica uşoară, însă lăutăreasca este cea pe care o iubesc. Fiind crescută într-o familie de lăutari, de mică am ascultat muzică lăutărească.”, adaugă ea. De 6 ani încoace face echipă pe scenă cu tatăl ei, Diţă Stanciu, cunoscut pentru măiestria cu care cântă la acordeon şi orgă, şi cu sora sa geamănă, Maria.

Fiind o persoană mereu deschisă la noi provocări, Ramona vrea să participe şi la un cunoscut show de televiziune. „Nu am fost până acum la niciun concurs de muzică. Vreau să îmi fac curaj să mă duc la Vocea României, să îmi încerc norocul.” Solista se gândeşte ca pe viitor să urmeze şi o facultate. Va opta pentru a studia fie la Turism, fie la Limbi străine. (Foto: Facebook Ramona Stanciu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3