930 x122 grota rece

CEZAR

Cezar, abia pe locul 13 la Eurovision

Cezar Ouatu, reprezentantul României la ediția din acest an a concursului Eurovision, s-a clasat aseară abia la mijlocul clasamentului: pe locul 13, dintr-un total de 26 de competitori.

Ouatu, cu piesa „It’s my life”, muzică și versuri – Cristian Faur, nu a primit punctaj maxim (12 puncte) de la nicio țară. Cele mai multe puncte (câte 10) i le-a oferit Republica Moldova și Grecia.

Câștigătoarea ediției 2013 a Eurovisionului este Danemarca, prin Emmelie de Forest. Solista, interpretând piesa „Only teardrops”, a obținut 281 de puncte. Danemarca a fost urmată de Azerbaidjan, cu 234 de puncte, și de Ucraina, cu 214 puncte. Clasamentul a fost întocmit în proporție de 50% pe baza voturilor telespectatorilor și de 50% pe baza sufragiilor unui juriu de specialitate. Ediția 2013 a Eurovisionului a fost organizată în Suedia.

Anul viitor, Eurovision va avea loc în Danemarca.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3