NOR CURIER 930X122

filarmonica_aniversare05

Cinci ani cu Filarmonica Piteşti

Pe 25 mai 2012 se împlinesc exact 5 ani de la primul concert pe care proaspăt înfiinţata Filramonică Piteşti îl susţinea la Casa de Cultură a Sindicatelor. Aşa încât vineri, 25 mai, va fi o zi de sărbătoare cu un spectacol pe măsură.

 

Conform datelor furnizate de conducerea Filarmonicii, pe 25 mai are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor un recital de cameră susţinut de Sextetul Filarmonicii din Braşov. Evenimentul debutează la ora 19.

Clarinetistul Iulian Rusu, violonistul Dănuţ Manea şi pianista Laura Manea vor intepreta „Trio pentru clarinet, vioară şi pian” de Aram Haciaturian. Cvartetul de coarde în Re Minor „Moartea şi fata” de Fr. Shubert va fi pus în scenă de violoniştii Gina Dumitru şi Dănuţ Manea, violonista Luiza Balint şi violoncelistul Ştefan Neagoe.

Pe 24 mai, tot de la ora 19,00, este programat şi spectacolul cu opereta în 3 acte „Liliacul” de Johann Strauss (fiul), scrisă pe un libret de Karl Haffner şi Richard Genee.

Spectacolele fac parte dintr-un spectacol aniversar sub genericul „Zilele muzicale ale Piteştiului”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3