New Profesional Consult 930 x 122

ARTISTUL_STEFAN_BANICA_IN_PITESTI

CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ ÎN PITEȘTI: „De-abia aștept să ne vedem!”

Ștefan Bănică le dă întâlnire fanilor săi piteșteni pe 16 noiembrie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Concertul din Pitești face parte din turneul național de amploare care se va desfășura pe parcursul lunii noiembrie în 10 dintre cele mai importante orașe din țară și care va purta numele celui mai recent single semnat Ștefan Bănică – “Alerg printre stele” .

“De-abia aștept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului 2013 – “Alerg printre stele” – și să ne bucurăm unii de alții! Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceți atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat! Vă aștept cu mic, cu mare, să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile și să ne sărbătorim prin muzică”, este mesajul lui Ștefan Bănică pentru fanii săi.

În ultimii ani, ca un preambul al concertelor sale tradiționale de Crăciun și pentru a fi mai aproape de cei care-i iubesc muzica, dar nu pot de fiecare dată să ajungă la concertele de la Sala Palatului din București, Ștefan Bănică susține un turneu național alături de trupa sa, “Rock’n’Roll Band”, și de grupul “The 50’s”. Publicul, care așteaptă cu nerăbdare revederea cu artistul, revedere mereu surprinzătoare și emoționantă, va avea parte și de această dată de un show de excepție, marca Ștefan Bănică. În concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atât hituri binecunoscute și așteptate de public de fiecare dată, cât și cântece de pe albumul “Altceva”, de pe care artistul a lansat până în prezent nu mai puțin de patru single-uri: “Nu e prea târziu”, super-hitul “Ce e dragostea?” (ft.Marius Moga), “Noaptea de Crăciun” și cel mai recent single, “Alerg printre stele” (ft.Pacha Man), care dă și titlul turneului din acest an. Albumul “Altceva” a fost premiat la Gala Premiilor Muzicale Radio România din luna martie pentru “Cel mai bun album al anului”, Ștefan Bănică fiind desemnat în cadrul aceleiași gale „Cel mai bun interpret” și “Artistul anului 2012”.

Pregătește-te să alergi printre stele alături de Ștefan Bănică! Concertul toamnei vine în orașul tău: Ștefan Bănică – “Alerg printre stele”, sâmbătă, 16 noiembrie, ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești! Plurivalența sa artistică, palmaresul impresionant de premii și distincții, pasiunea, dăruirea și profesionalismul care îi caracterizează cei peste 25 de ani de carieră prolifică în muzică, teatru, film și televiziune sunt certitudini care confirmă că Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români. Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor și online, pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro. În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețul de 100 de lei la categoria VIP și de 80 de lei la categoria I. Pagini Ștefan Bănică – Facebook: https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial, site oficial: https://www.stefanbanica.ro, Twitter: http://twitter.com/banicastefan.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90