NOR CURIER 930X122

connect-r

CONNECT-R DE PITEȘTI! A CÂNTAT LA VOCEA ROMÂNIEI!

„Am cântat pentru un grup de oameni de afaceri care din prima m-au numit Connect-R. De atunci aşa mi-a rămas numele printre ei.”, spune pentru ePitești Vlad Alexandru Dincă.

Citiți și: (VIDEO) SPECTACOL LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Locuiește în Mărăcineni și este elev în ultimul an la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești. Primii pași în muzică i-a făcut la vârsta de 7 ani. A început prin a cânta la orgă. De la 16 ani cântă și cu vocea. Cel care l-a îndrumat este tatăl său, profesor de muzică. De doi ani încoace, alături de tatăl și sora lui și de o prietenă, face parte din formația ParaMusic. Acum o jumătate de an s-a apucat și de lecții de canto.

„Oamenii apreciază cel mai mult când interpretez melodiile lui Elvis Presley şi Frank Sinatra. Sunt melodii care mi se potrivesc cel mai bine pe voce. Am un timbru cald. Cânt de la pop până la rock.”, precizează Vlad Alexandru Dincă. A participat și la Vocea României (sezonul 2), cunoscuta competiție muzicală de pe PRO TV. S-a clasat printre primii 100. Vrea să repete povestea, de această dată, suntem convinși, cu un rezultat și mai bun: „Voi participa din nou la concursul Vocea României atunci când voi simţi că le pot face față celor mai buni artişti din ţară.” Vrea să urmeze cursurile Facultății de Administrarea Afacerilor, cu predare în limba engleză, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi să continue cu muzica.

Citiți și: (VIDEO) MARATON DE CONCERTE ÎN MIOVENI. PROGRAMUL COMPLET

Pe Vlad îl puteți asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=q7_kh3nAJqk. (Foto: Facebook Vlad A Dincă)

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Felicitari, Vlad! Multa bafta in continuare. Te-am auzit cantand la un eveniment si recunosc ca putini fac show-ul pe care-l faceti voi. Superb

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3