NOR CURIER 930X122

keo

DOI ÎNTR-UNUL! KEO ȘI SKIZZO, CONCERT ÎN PITEȘTI!

Keo a colaborat cu artiști români ca Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu și Cătălin Josan. Și-a început o carieră solo în anul 2005. Single-ul său de debut, „Azi vii, mâine pleci”, lansat în septembrie 2005, a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni. Videoclipul piesei a fost regizat de Marian Crișan (care a câștigat Palme D’or la Cannes în 2008 pentru cel mai bun scurtmetraj) și o avea în rolul principal pe Laura Cosoi.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

De asemenea, tot în anul 2005 a apărut primul clip Skizzo Skillz, care era compus din două melodii („Umblu teleleu” și „Nu reprezinți”) și regizat de Cristi Gugu. Imediat după aceea Skizzo Skillz și-a lansat și primul său album: „Cel mai tare rapper de care n-ai auzit”.

Cei doi cunoscuți artiști vor concerta vineri, 7 martie, într-un club din Pitești. Tinerii piteșteni sunt foarte entuziasmați de venirea lor și de aceea au mai rămas foarte puține bilete de intrare la concert. (Foto: vinsieu.ro)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3