Donaris 930 x 122

editura cantabile

EDITURA „CANTABILE”, PRIMUL MAGAZIN VIRTUAL DE PARTITURI DEDICAT FOLCLORULUI!

Editura „Cantabile” este primul magazin virtual de partituri care oferă spre vânzare şi care editează atât partituri dedicate folclorului românesc vocal şi instrumental, cât şi partituri de muzică clasică, de jazz, pop ori alte genuri muzicale.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Fondatorii editurii sunt Gina şi Mădălin Sandu, ambii având experienţă vastă în domeniul muzical. Gina Sandu este profesor doctor la Liceul de Arte “Dinu Lipatti” din Piteşti, la catedra de nai, obţinând peste 80 de premii cu elevii la concursuri şi olimpiade de specialitate. La rândul său, Madălin Sandu este din anul 2007 concert-maestru al Filarmonicii Piteşti, dar şi profesor la același liceu „Dinu Lipatti”.

Câteva dintre partiturile oferite de Editura „Cantabile” sunt următoarele:  “Când eram pe Ialomiţa”, “Frunză verde ca aluna”, „Frunzuliţă măr sălciu”, “Ionel, Ionelule” și “M-a făcut mama oltean”. Toate acestea sunt însoţite de descrieri adecvate, fiind specificate tonalităţile în care se cântă, instrumentele la care poate fi interpretată partitura, versurile cântecului şi negativul piesei pentru studiu individual. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.partiturifolclor.ro.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90