EcoMoto 930×122

    Electrizant! Ștefan Bănică a ridicat sala în picioare! VEZI GALERIE FOTO!

    Voce de 5 stele, cântece pe măsură, dans și spectacol de zile mari! Ștefan Bănică a ridicat sala în picioare la concertul pe care l-a susținut în această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

    Au fost aproape două ore de muzică bună, în care sutele și sutele de spectatori au cântat și au dansat alături de Bănică și de orchestra lui. În sală am văzut reprezentanți ai tuturor generațiilor, de la copii, adolescenți și tineri până la persoane între două vârste și bătrâni. Ștefan Bănică a remarcat asta și, în semn de respect, a făcut o plecăciune în fața publicului. Printre cei care l-au aplaudat s-a aflat și prefectul de Argeș, Cristian Soare, venit alături de soția lui să vadă live un artist complet.

    Spre finalul spectacolului, la bis-ul cerut de spectatori, Ștefan Bănică a îmbrăcat un tricou negru pe spatele căruia, cu alb, era scris numele Piteștiului. După concert, Bănică a dat autografe și a făcut poze cu fanii.

    Amintim că ePitești a fost partener media al concertului din această seară. Concertul a făcut parte din turneul național „Alerg printre stele”, turneu care include 11 orașe. Mâine, 17 noiembrie, vom reveni cu detalii și cu mai multe fotografii de la eveniment.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90