New Profesional Consult 930 x 122

    ePitești te trimite la concertul Loredanei!

    După ce v-a oferit invitații la concertul susținut de Ștefan Bănică în orașul nostru, ePitești vă anunță o nouă surpriză.

    Ca partener media al evenimentului, ePitești, împreună cu www.vandbilete.ro, vă oferă posibilitatea să câștigați două invitații duble la concertul pe care Loredana Groza îl are programat pentru 24 noiembrie, de la ora 20, la Sala Palatului din București. Rămâneți cu ePitești și în curând veți afla detaliile concursului.

    Loredana va susține în această toamnă două concerte la Sala Palatului, pe 23 și 24 noiembrie, ambele de la ora 20. După succesul fabulos înregistrat anul trecut, când superstarul României a uimit publicul cu un show nemaipomenit, anul acesta Loredana le-a pregătit fanilor o nouă producție grandioasă la Sala Palatului. Cererea foarte mare de bilete pentru concertul de pe 23 noiembrie și dorința Loredanei de a avea aproape toți fanii au determinat organizarea celui de-al doilea show „Magic” duminică, 24 noiembrie. Și pentru că show-urile din acest an stau sub semnul farmecului, prețul biletelor pentru concertul din 24 noiembrie va fi redus cu 50 de lei pentru fiecare categorie de bilete față de concertul din 23 noiembrie. Aceasta este doar una dintre surprizele pe care Loredana le-a pregătit fanilor pentru a gusta în avans bucuria lunii cadourilor.

    Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, în librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas și Cărturești, în magazinul Unirea (la parter), în stația de metrou Unirii 1, în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo și Flanco, în magazinele Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.bilet.ro, și www.eventim.ro. În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa ACUM la prețul de 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 100 de lei categoria a II-a și 50 lei categoria a III-a. (Foto: tvmania.ro)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90