930×122 CAPRA 5

alex andrei pirvu

EXCEPȚIONAL! ALEX PÎRVU, PROMOVAT DE CHITARISTUL DE LA QUEEN!

Zilele trecute, Alex Andrei Pîrvu, băiețelul nevăzător din Pitești cu voce de aur, a fost lăudat chiar de… Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen. May a distribuit pe pagina sa oficială de Facebook piesa „The show must go on”, care aparține formației Queen, în formula interpretată de Alex.

Citiți și: PENTRU NOI TU EȘTI CÂȘTIGĂTORUL! SHOW MUST GO ON!

Vestea cea mare o dă Dan Negru, prezentatorul de la Next Star, emisiunea de pe Antena 1 prin intermediul căreia Alex Andrei Pîrvu a devenit cunoscut în întreaga Românie. Iată, însă, că nu doar în România! „Am toate discurile Queen acasă. Ascult Queen din adolescenţă şi de aceea şocul a fost uriaş pentru mine când am văzut că Brian May, unul dintre marii muzicieni ai lumii, chitaristul lui Queen, cel care a compus, printre altele, We will rock you, l-a lăudat pe pagina lui oficială de Facebook pe puştiul Alex Pîrvu de la Next Star! Recunosc, o zi întreagă doar despre asta am vorbit! Le-am povestit tuturor… şi încă o fac…”, a scris Dan Negru, prezentatorul emisiunii Next Star, pe pagina lui de Facebook.

„A trebuit să îi explic cine e Brian May! El ştia în mare, însă i-am povestit mai mult de Freddy Mercury, liderul formaţiei britanice de muzică rock, în momentul în care am învăţat piesa! A fost foarte încântat, nu se aştepta, probabil, ca melodia să ajungă până la urechile lor!”, ne-a mărturisit, la rândul ei, mama lui Alex Andrei Pîrvu. (Foto Brian May: www.guitarlessons.com)


[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3