Donaris 930 x 122

opera

EXCEPȚIONAL! O FOSTĂ „BRĂTIANCĂ” AR PUTEA AJUNGE SOPRANĂ LA OPERA NAȚIONALĂ!

În luna aprilie a acestui an v-am făcut cunoştinţă cu Teodora Constantinescu. Între timp Teodora a absolvit cu brio Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești şi ulterior a devenit studentă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Facultatea de Intepretare muzicală, secţia canto clasic.

Citiți și: O PITEŞTEANCĂ, ÎN FRUNTEA TINERILOR MONARHIŞTI

„Admiterea la facultate a constat în proba de canto, care presupune interpretarea a două arii şi a două lieduri, una dintre lucrări fiind obligatoriu din repertoriul românesc, și în proba teoretică. Aceasta din urmă presupune recunoaşterea unor intervale armonice şi melodice și intonarea unui solfegiu la prima vedere şi a unei game. Abia aştept să înceapă facultatea! Vom avea și cursuri de machiaj, de artă a actorului și clasă de operă pe lângă canto şi teorie muzicală.”, precizează Teodora Constantinescu pentru ePitești. Au fost 28 de candidaţi şi 14 locuri, iar fosta „Brătiancă” a intrat cu 8.22. Odată ajunsă studentă, Teodora mai are să-și îndeplinească o dorință: „Visul meu cel mare ar fi să o întâlnesc pe Anna Netrebko, soprana din Rusia de renume mondial!”. Până atunci, însă, are toate șansele să lege colaborări cu Opera Naţională din Bucureşti, dar și cu teatre lirice din ţară şi străinătate.

Citiți și aici despre Teodora Constantinescu: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/va-deveni-o-soprana-de-mare-succes-invata-la-bratianu/. (Foto: Facebook Teodora Constantinescu)

Citiți și: SOPRANĂ FAIMOASĂ CONCERTEAZĂ ÎN MIOVENI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3