930×122 CAPRA 5

    EXCLUSIV! Ștefan Bănică: „Fiecare spectacol este unic și irepetabil!”

    Turneul național „Alerg prin stele” a început! Ștefan Bănică a concertat sâmbătă, 2 noiembrie, în Constanța, iar azi, 3 noiembrie, o va face în Galați. Concertul din Pitești, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, este programat pentru 16 noiembrie, de la ora 19:30.

    În avanpremieră la show-ul ce va avea loc în orașul nostru, Ștefan Bănică vorbește despre turneul care a debutat sâmbătă. „Titlul turneului vine după un single extras de pe albumul „Altceva”, piesa „Alerg printre stele”, titlu care simbolizează, în ceea ce mă privește, libertatea de exprimare și de a face ceea ce-mi place pe scenă pe parcursul a două ore, timp în care spectatorii să uite de griji și să plece încărcați pozitiv de la concert. În fiecare turneu promovăm piese de pe albumele mele pe care nu le-am mai cântat live, dar și cântece pe care publicul le așteaptă de fiecare dată. „Noutatea” pentru mine înseamnă concertul în sine, pentru că fiecare spectacol este unic și irepetabil! Nu poți să reeditezi o stare sau atmosfera pe care ai avut-o cu o zi înainte, nu poți copia la xerox niște emoții! Frumusețea spectacolului live constă tocmai în starea care se naște acum, aici!

    În acest turneu mai avem și surprize și premii pe care le oferim spectatorilor fideli. Pentru asta trebuie să intrați pe pagina mea de facebook-www.facebook.com/StefanBanicaOfficial-unde veți găsi toate informațiile necesare și o campanie cu premii în plină desfășurare. Cu turneul „Alerg printre stele” mergem în 11 orase. Între timp am adăugat și Timișoara periplului nostru prin țară”, declară Ștefan Bănică în exclusivitate pentru ePitești, partener media pentru concertul de pe 16 noiembrie.

    Turneul „Alerg prin stele”, care a debutat sâmbătă în Constanța și care continuă astăzi, 3 noiembrie, în Galați mai include Bacăul (9 noiembrie), Suceava (10 noiembrie), Botoșaniul (11 noiembrie), Iașiul (12 noiembrie), Piteștiul (16 noiembrie), Brașovul (17 noiembrie), Clujul (19 noiembrie), Ploieștiul (20 noiembrie) și Timișoara (24 noiembrie).

     

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90