New Profesional Consult 930 x 122

LAURA_STOICA

Flashmob în memoria Laurei Stoica

Pe 9 martie se împlinesc 7 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Un grup de inițiativă anunță pe Facebook organizarea unui flasmob în memoria celei mai bune voci feminine a pop-rock-ului românesc.

Potrivit inițiatorilor, la eveniment și-au confirmat participarea mai mulți artiști cunoscuți publicului, cântăreți, actori și dansatori. Sute de persoane sunt așteptate ca pe 9 martie să cânte la unison „Un actor grăbit”, piesă de referință din repertoriul Laurei Stoica. Locul și ora de desfășurare urmează să fie anunțate. Cu o zi înainte, pe 8 martie, va avea loc o repetiție.

Laura Stoica și-a pierdut viața la 38 de ani, într-un accident de circulație produs pe șoseaua București-Urziceni, la întoarcerea spre Capitală de la un concert pe care îl susținuse în Urziceni. În accident a murit și logodnicul ei, Cristian Mărgescu, baterist în trupa artistei, care se afla la volan. Laura Stoica era însărcinată în luna a treia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90