EcoMoto 930×122

flashmob

GANGNAM STYLE! FLASHMOB ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI! VEZI GALERIE FOTO!

Un flashmob a fost organizat aseară în Piața Primăriei din Pitești. Au participat tineri voluntari, printre care și trei străini (din China, Polonia și Grecia), care au pus umărul la materializarea unui proiect al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș și al AISEC Pitești. Flashmob-ul a punctat încheierea proiectului și s-a dorit a fi și o acțiune de promovare a imaginii DJST Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Sub privirile trecătorilor curioși, tinerii au făcut mișcare și au dansat, inclusiv pe ritmurile celebrei melodii „Gangnam Style” a sud-coreeanului PSY.

“Vorbim despre o activitate care se va permanentiza și despre un schimb de experienţă de bun augur pentru toată lumea. Acest proiect, după cum vedeţi, a adunat zeci de tineri entuziaşti şi eu zic că a ieşit ceva frumos!”, a spus Adrian Bughiu, directorul adjunct al Direcţiei. Tot aseară s-au împărţit şi pliante informative cu prezentarea Centrului de Tineret Piteşti.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3