930 x122 grota rece

grațiela marineață

GRAȚIELA MARINEAȚĂ, O PITEȘTEANCĂ DE SUCCES

Piteșteanca Graţiela Marineaţă este extrem de solicitată de şcolile de muzică şi de organizatorii de evenimente. Recent aceasta a început o colaborare cu o şcoală de muzică din Bucureşti.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

,,Iubesc copiii şi de fiecare dată îmi face plăcere să le predau cursuri de vioară. Am avut întotdeauna norocul de a întâlni copii frumoşi, talentaţi şi perseverenţi. Sunt tare mândră de ei şi de rezultatele obţinute.’’, spune Graţiela Marineață.

Amintim că ea este cadru didactic şi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti. Puteți (re)citi aici interviul pe care Grațiela ni l-a acordat luna trecută: http://epitesti.ro/interviu/pitesteanca-din-30-de-grade-cantat-cu-cel-mai-rapid-pianist-din-lume-citeste-un-interviu-exclusiv/. (Foto: Facebook Graţiela Marineaţă)

Citiți și: Un elev de 16 ani și-a bătut doi colegi de clasă!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90