Donaris 930 x 122

robert.velisar.roby.formatia.scorpion

Şi-a făcut apariţia pe scenă cu stativul său norocos! Piteşteanul va fi noul X Factor al României?

Îl vede ca fiind următorul câștigător al X Factor! Piteşteanul a vrăjit o parte a juriului, mai ales că şi-a făcut apariţia într-un mod inedit: cu stativul său norocos. Dacă Dan Bitman nu s-a lăsat înduplecat, nu acelaşi lucru îl putem spune despre Delia şi Cheloo.

Robert Velişar, un tânăr din Piteşti în vârstă de 16 ani care cântă într-o trupă din oraş (Scorpion), a făcut furori la preselecţiile X Factor. Cunoscut sub numele de Roby, el a apărut pe scenă cu stativul său norocos, iar Cheloo, unul dintre membrii juriului, s-a declarat fascinat de tânăr, afirmând că îl vede câştigător al X Factor.

A reuşit să obţină doi de „Da” şi un „Nu”, refuzul fiind al lui Dan Bitman, care nu s-a lăsat convins. Vedeta a precizat că va mai trece ceva timp până îl va convinge, arătându-se deranjat că piteșteanul ar fi dorit să capteze atenţia cu acel stativ norocos. „Robert, eu sunt în contradicţie cu ce spun colegii mei. Pe mine azi nu m-ai convins, ai de la mine un Nu. Eu nu vreau să te lupţi pentru jumătate din premiu”, a spus Bitman, care și-a motivat alegerea făcută: „Nu e în regulă treaba cu stativul, eu cred că îi va aduce orice, numai noroc nu!”.

Robert este elev la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Piteşti. Îşi ocupă timpul liber cântând la diverse petreceri cu formaţia sa, Scorpion, susţinând concerte ori de câte ori se ivește ocazia, inclusiv pe scena din Piaţa „Vasile Milea”, din centrul orașului. robert.velisar2

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90