NOR CURIER 930X122

MIREILLE_MATHIEU

Iată cât costă biletul la concertul Mireille Mathieu!

Una dintre cele mai populare cântărețe de origine franceză, Mireille Mathieu, va concerta pentru prima dată în București în primăvara anului viitor.

Întâlnirea publicului cu legendara interpretă va avea loc pe 24 martie 2014, la Sala Palatului, alături de cei 26 de instrumentiști ai orchestrei sale. Audiența va avea parte de un spectacol grandios, de două ore excepționale de muzică live, cu melodii de succes precum „Mon Credo”, „C’est Ton Nom”, „Acropolis adieu”, „Ne me quitte pas”, „Santa Maria” sau „Tous les enfants chantent avec moi”.

Biletele pentru concertul din București al legendarei Mireille Mathieu au fost puse în vânzare, la prețuri variabile în funcție de cateogoria de loc, după cum urmează: VIP – 500 de lei, categoria 1 – 390 de lei, categoria 2 – 290 de lei, categoria 3 – 250 de lei și categoria 4 – 200 de lei.

Activitatea artistică a faimoasei Mireille Mathieu este impresionantă. Pe parcursul celor 48 de ani de carieră, a lansat nu mai puțin de 40 de albume și a vândut peste 180 de milioane de copii în întreaga lume. A susținut concerte pe tot globul, fiind ovaționată la scenă deschisă de milioane de spectatori. A înregistrat 1.200 de melodii, în 11 limbi străine, și a colaborat cu mari nume ale cântecului francez și internațional, ca de exemplu Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias și Tom Jones.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90