930×122 CAPRA 5

magda misescu

A ÎNVĂȚAT MUZICĂ DE LA PRIMUL SOȚ AL MĂDĂLINEI MANOLE! ȘI A ÎNVĂȚAT BINE!

Piteșteanca Magda Misescu are 24 de ani şi cântă atât muzică uşoară, cât și populară. Absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti”, este solistă vocală în două formații. A avut prilejul să lucreze cu regretatul compozitor Șerban Georgescu, primul soț al Mădălinei Manole.

Citiți și: ABSOLVENTĂ A UPIT, SOLISTĂ DE MUZICĂ POPULARĂ

A început să cânte la vârsta de 4 ani în formația mamei sale

,,Am început să cânt la vârsta de 4 ani în formaţia pe care mama mea o avea în acel moment. Era o formaţie de muzică uşoară românească şi internaţională. La 13 ani am lucrat în particular cu regretatul compozitor Şerban Georgescu. Am participat la numeroase concursuri de profil, la care am primit o mulţime de premii”, spune Magda Mișescu pentru ePitești. Este solistă vocală în două formații: Monden band şi Old friends band.

Citiți și: CE VOCE CALDĂ ARE! ÎNCĂ UN PRODUS DE SUCCES AL ȘCOLII DE MUZICĂ „DINU LIPATTI”!

A ajuns în trupa Monden datorită pianistului, care s-a îndrăgostit de ea

Face parte din trupa Monden band de circa 6 ani. „Am ajuns în această trupă datorită pianistului, care s-a îndrăgostit de mine. Avem o relaţie şi în prezent, ne place foarte mult să lucrăm împreună. Simt că ne completăm perfect unul pe celălalt. Este suficient să ne uităm unul la celălalt şi deja ştim ce piesă urmează”, mărturisește Magda. Monden band cântă muzică românească şi internaţională, abordând divese stiluri, de la r&b și rock&roll până la muzică populară. În fiecare zi de marţi şi joi pot fi ascultați într-un cunoscut pub din Piteşti.

Visul ei este să cânte pe un vas de croazieră

De două luni încoace este solistă vocală și într-o a doua formație: Old friends band. „Suntem încă în faza de repetiţii. Este un proiect ambiţios şi sper să avem mare succes. O parte dintre membrii formaţiei Monden band fac parte şi din Old friends band”, precizează Magda Mișescu. Visul ei este să cânte pe un vas de croazieră. De altfel trupa Old friends band este „croită” pentru așa ceva. Pe Magda Mișescu o puteți asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=SX-bkjNTkLc&feature=c4-overview&list=UUVdIFwJhK8nvq057YRhMO7A. (Foto: Facebook Magda Misescu)

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90