EcoMoto 930×122

irina_loghin

Irina Loghin, la Festivalul „Zavaidoc”

Se apopie cu paşi repezi cea de-a şasea ediţie a Festivalului de Muzică Lăutărească „Zavaidoc”. Festivalul – care se va desfăşura în perioada 25 – 27 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti – va avea în acest an un nume mare pe afiş din punct de vedere al recitalurilor: Irina Loghin.

Conform unui anunţ al Primăriei Piteşti, Irina Loghin va ţine capul de afiş al artiştilor invitaţi să susţină recitaluri cu ocazia acestui Festival care devine de la an la an unul tot mai apreciat şi mai important la nivel naţional. O dovadă în acest sens este şi faptul că preşedinte al juriului în acest an este cunoscuta realizatoare TV de emisiuni folcorice Marioara Murărescu.

Irina Loghin va fi urmată pe scena Casei de Cultură de alte nume importante ale muzicii populare. Este vorba de Constantin Enceanu, Cristina Turcu Preda, Ion Ghiţulescu, Nineta Popa sau Valentin Grigorescu – cel care este şi director artistic al Festivalului. Vor mai urca pe scenă Nuţi şi Vasile Tapotă Lătăreţu, Gheorghiţa Nicolae, Ion Tudorache, Iulian Mutu Constantin, Ionuţ Cîrstea şi Gavril Prunoiu.

Vor fi prezente şi două ansambluri care vor susţine recitaluri, respectiv „Doruri Muscelene” şi „Zavaidoc”.

Evenimentul eeste organizat de Primărie, Consiliul Local, Centrul Cultural şi Asociaţia Culturală „Zavaidoc”. Artiştii – şi concurenţii – vor fi acompaniaţi de orchestra „Doina Argeşului” dirijată de Dorin Mihalcea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90