930×122 CAPRA 5

karaoke-party-1

Karaoke Channel, în curând în grila operatorilor de cablu

În maxim o lună, piteştenii vor putea face karaoke acasă, în faţa televizorului propriu! Este promisiunea şefilor celui mai mare operator de televiziune prin cablu din România, care sunt parteneri ai concernului care va aduce postul The Karaoke Channel în ţara noastră. Acesta are 50 de milioane de abonaţi, majoritatea în America de Nord şi America Latină.

Isteria Karaoke, care a cuprins România în ultimii ani, va primi o mână de ajutor profesionistă din partea postului de televiziune The Karaoke Channel, care va fi introdus în curând, în oferta operatorilor de cablu, în pachet cu Concert.tv şi Music Choice. Cele trei canale de muzică aparţin concernului canadian Stingray Digital şi au fost prezentate azi, la Hotelul Marriott de la Bucureşti, la Convenţia de Comunicaţii prin Cablu.

Karaoke Channel este cel mai vast catalog licenţiat din lume cu muzică de karaoke. Televiziunea deţine cele mai mari vânzări pentru karaoke de la iTunes. În prezent, The Karaoke Channel livrează peste 18.000 de melodii pentru karaoke, în limbile engleză, franceză, spaniolă, germană şi italiană, de toate genurile.

Music Choice s-a lansat în 1993 şi difuzează 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, muzică internaţională de genuri diferite: retro, pop, clasic, rock, iar Concert.tv s-a lansat în 2003 şi difuzează spectacole ale trupelor şi artiştilor Black Eyed Peas, Norah Jones, Garth Brooks, Kanye West, Santana, The Rolling Stones, ZZ Top, Phil Collins, Tupac, Eminem, Johnny Cash sau Usher.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3