EcoMoto 930×122

magda misescu

MAGDA MISESCU A LANSAT O NOUĂ MELODIE!

Acum ceva timp v-am prezentat-o pe Magda Misescu, piteşteanca în vârstă de 24 de ani care cântă atât muzică uşoară, cât şi populară şi care face parte, în calitate de solistă vocală, din formaţia Monden band http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/invatat-muzica-de-la-primul-sot-al-madalinei-manole-si-invatat-bine/.

Citiți și: SURPRIZĂ LA ANIVERSARE (VIDEO)

Recent Magda a lansat o nouă melodie, intitulată ,,Nu am fost copil bogat’’, şi a filmat şi un videoclip în incinta Muzeului Goleşti. ,,Melodia se numeşte Nu am fost copil bogat şi a fost compusă de Nicu Troncea, iar versurile, de Adrian Mihu. Din punctul meu de vedere, este o melodie în care se regăsesc majoritatea românilor. Sperăm să le placă şi să ne susţină în continuare, cel puţin aşa cum au făcut-o și până acum.’’, spune pentru ePitești Magda Misescu.

Melodia poate fi ascultată aici: https://www.youtube.com/watch?v=HuAOxJNUAS0&sns=fb. (Foto: Facebook Magda Misescu)

Citiți și: CRBL ȘI-A LANSAT UN NOU VIDEOCLIP

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3