930 x122 grota rece

marioara_murarescu_revine

Marioara Murărescu va relua din toamnă emisiunea care a consacrat-o, „Tezaur folcloric”

După ce a fost internată în spital timp de două luni, având cancer la tiroidă, Marioara Murărescu va reveni pe micul ecran.

Ea va relua din toamnă emisiunea care a consacrat-o, „Tezaur folcloric”, astfel că acum îşi pregăteşte revenirea. A fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj, de unde a urmărit la televizor reluările emisiunilor sale.

Cât despre al 31-lea an de „Tezaur Folcloric”, vedeta TVR  va organiza în toamnă un concert extraordinar la Sala Palatului pentru toţi iubitorii cântecului popular. Acum se află în perioada de recuperare şi spune că a intrat în program normal. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu, e mare Dumnezeu! În septembrie, pregătim un concert la Sala Palatului”, a declarat Marioara Murărescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90