NOR CURIER 930X122

    Merita asta! Idolul său l-a invitat să cânte alături de el!

    Câștigătorul celei de-a IV-a ediții „Next Star”, Alex Pîrvu, va cânta împreună cu Marcel Pavel. Impresionat de talentul micuțului, artistul l-a invitat să-i fie alături pe scena Sălii Palatului din București la concertul său special de Crăciun „Chrismas Very Classic”, programat pentru 7 decembrie.

    Alex Pîrvu este piteșteanul care a uimit o țară întreagă cu vocea lui la emisiunea  „Next Star”, de la Antena 1. Băiatul, în vârstă de zece ani, a interpretat extraordinar melodia „My Way” a lui Frank Sinatra, făcându-i să plângă pe reprezentanții juriului. El a intrat în cursa pentru marele premiu, în valoare de 20.000 de euro. La „Next Star” a avut ocazia să-și cunoască idolul: pe Marcel Pavel.

    Nevăzător, Alex este elev al Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești. Își face temele pe calculator și socializează cu prietenii săi prin intermediul contului de Facebook. „Am acest spirit de învingător și știu că totul se va termina cu bine!”, spune Alex în prezentarea de la „Next Star”. (Foto 1 Alex Pîrvu și Marcel Pavel: Antena 1)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90