New Profesional Consult 930 x 122

claudiu florin draghici

MISTER BOBOC DE LA „DINICU GOLESCU” A DEVENIT DJ

Claudiu Florin Drăghici, tânărul care a câştigat titlul de Mister Boboc 2012-2013 al Colegiului Naţional „Dincu Golescu” şi apoi al municipiului Câmpulung Muscel a ajuns DJ.

Citiți și: Tarife mai mari la Biblioteca Județeană

„Am început să mixez de la 13 ani, iar la 14 reuşeam să leg două melodii. Sunt o fire mai băgăcioasă şi mereu stăteam lângă DJ-ul de acolo. Într-o seară patronul nu a fost mulţumit de el şi m-a întrebat pe mine dacă fac faţă. Aşa am ajuns în urmă cu un an să fac ceea ce îmi place mai mult. Nimeni nu îmi dădea nicio şansă!”, ne spune Claudiu. Pentru că pune suflet în tot ceea ce face, iar atunci când îşi doreşte ceva obţine indiferent de circumstanţe, Clau Diamond (numele lui de DJ, preluat de la un văr, la rândul său DJ, și de la adresa lui de messenger) este dedicat acestei meserii.

Şi chiar dacă la început a fost mai greu, a mers mai departe: „Am cochetat o perioadă, acum doi ani, cu radioul. Am realizat că nu toată lumea poate să fie DJ. Trebuie să trăieşti muzica, să o simţi şi să ştii să îţi citeşti publicul. Degeaba ai tu cele mai bune melodii dacă nu ştii când să le pui”. Este mândru că a devenit popular şi că a ajuns să interacţioneze chiar şi cu artişti consacraţi din lumea muzicală (Vescan, Doody, Sony Flame, Narcotic Sound sau Liviu Hodor). Când nu este în club, Clau Diamond preferă să aibă party-uri în diferite locuri din Bucureşti sau din Mamaia, ori de câte ori se iveşte ocazia. În perioada Crăciunului el și colegul său, un MC, au asigurat timp de 5 zile la rând muzica în club şi astfel au creat o atmosferă incendiară pe perioada sărbătorilor de iarnă. „9, 8, 6 ore, depinde de lume! Pentru mine este un mod de viaţă, iar dacă nu am fi avut suflet, sigur ni l-ar fi creat muzica”, ne mărturisește el.

Citiți și: MISTER BOBOC DE LA UNIVERSITATEA PITEŞTI ESTE COREGRAF (VIDEO)

Îşi doreşte să continue să fie DJ şi, pe partea de școală, să urmeze Facultatea de Drept. Claudiu Florin Drăghici este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” (profilul filologie) din Câmpulung Muscel.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Rares spune:

    Varza esti copile…am fost de cateva ori in club si nu dansa nimeni pe asa zisele mixaje ale tale.Ia lectii de la Cristescu si nu comenta ca ai interactionat cu Hodor si cu Sonny Flame sau cu Vescan.Ai avut ocazia sa ii vezi doar, nu sa interactionezi cu ei.Mai faci si pe DJ-ul….Vai mama ta!

    • draghici_miha@yahoo.com spune:

      Rares, daca esti tu asa de bun , de ce nu stie nimeni de tine sau de ce nu esti tu in locul lui , eu mereu cand ma duc la club acolo ma simt perfect , cine stie ,,la ce film te-ai uitat tu”. si in legatura cu artistii enumerati , le-a fost Dj cand au venit sa mixeze la New times respectiv la alte evenimente ale lui , asta nu se numeste interactionare? Acum cine este ,, vai mama lui „?

  • Andrei spune:

    Rares nu era nevoie sa semnalizezi ca esti prost….

    • Rares spune:

      Daca m-ati cunoaste nu ati comenta aiurea…copii de doi lei, fara minte, cu gandul la fumuri si prafuri…

  • seby spune:

    are dreptate andrei

  • konck out spune:

    Rares , nu il cunosti deloc , absolut deloc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3