930 x122 grota rece

buble

NE PLACE! MARIUS BĂLAN, MICHAEL BUBLE DE PITEŞTI!

Marius Bălan, solistul vocal al secției de estradă a teatrului piteștean „Alexandru Davilla”, îşi ţine publicul la curent cu activitatea lui muzicală. Chiar dacă este prins cu diverse evenimente la care participă prin ţară, Marius îşi face timp şi pentru publicul său de pe internet.

Citiți și: O ISTORIE SIMFONICĂ A MUZICII UȘOARE ROMÂNEȘTI LA FILARMONICA PITEȘTEANĂ

Interpretul a postat pe site-ul lui oficial o piesă foarte cunoscută în plan internațional, pe care o cântă de nota zece. Este vorba de melodia artistului italiano-canadian Michael Buble „Save the last dance for me”. „Iubirea, dansul, bucuria fac parte din viaţa liniştită şi frumoasă a oamenilor! În acest spirit am imprimat şi varianta mea a acestei piese frumoase!”, scrie Marius Bălan pe pagina sa de Facebook.

Melodia o puteţi asculta aici: https://soundcloud.com/marius-balan-official/marius-balan-save-the-last-dance-for-me. (Foto: Facebook Marius Bălan)

Citiți și: MUSCELEANCA SANDRA N FACE SENZAȚIE CU O NOUĂ MELODIE (VIDEO)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3