930×122 CAPRA 5

bds hooligans

O NOUĂ PIESĂ HIP HOP, DAR ÎN ALTĂ FORMULĂ!

Dacă până acum eram obişnuiţi ca pe membrii formaţiei hip hop B.D.S. Hooligans (Ionuţ Bărbulescu şi Andrei Valentin Dumitru) să-i ascultăm cântând împreună, ei bine de această dată Ionuţ a lansat o nouă piesă nu alături de partenerul său de trupă, ci de un prieten, Vladimir.

Citiți și: FORMAŢIA B.D.S. HOOLIGANS ŞI-A LANSAT PRIMUL ALBUM

,,Piesa pe care am lansat-o se numeşte În timp. Este o melodie în care atât eu, cât şi Vladimir ne-am exprimat sentimentele şi gândurile cu privire la trecutul nostru. Sursa noastră de inspiraţie au fost momentele în care ne preocupam de orice altceva în afară de muzică. Acum nu putem trăi fără ea!”, ne spune Ionuţ. Întrebat de ePitești dacă a renunţat să mai cânte cu Andrei Valentin Dumitru, Ionuţ Bărbulescu precizează că nu a renunţat şi că nici nu are de gând să renunţe: B.D.S. Hooligans există și va exista în continuare.

Melodia poate fi ascultată aici: https://www.youtube.com/watch?v=MEN5Pa0e5WM. (Foto: Facebook Ionuţ Bărbulescu)

Citiți și: ÎI VEȚI ASCULTA LA X FACTOR! HIP HOP CU BDS HOOLIGANS!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3